30 noviembre 2005

LO QUE SE ESCRIBE EN CATALUÑA (III)

Frente al espejismo que han creado los nacionalistas catalanes haciendo creer que esta tierra es un oasis en oposición a la crispación del resto de España, bueno será reproducir los vómitos etnicistas, racistas, xenófobos o sencillamente nazis que se publican en la supuestamente moderada prensa catalana.

Otra muestra del diario AVUI, subvencionado por la Generalitat, el Grupo Godó y la Editorial Planeta, publicado el pasado 4/7/2005:

LLIR ENTRE CARDS

Salvador Sostres

El puto bilingüisme

El bilingüisme és trampa, mentida. El bilingüisme és sempre que jo parli castellà però no és mai que tu parlis en català. És com les diferents sensibilitats: qui en reclama el reconeixement només demana que es respecti (i s'imposi) la seva pròpia sensibilitat. El bilingüisme a Catalunya és la gran mentida de l'esquerra: és la jacobina manera de disfressar la LOAPA, que amb més o menys variacions és el que en el fons tots els sociates pensen de nosaltres. Bilingüisme a Catalunya vol dir que parlis castellà, que és més fàcil d'entendre. Bilingüisme a Catalunya vol dir renunciar a la teva llengua i, com diu la cançó, "al nom dels carrers del teu país". Bilingüisme vol dir que et suïcidis, català de merda, i que entenguis que ja no vivim en un món de fronteres, i això t'ho diu Espanya, que alhora que t'envaeix vol mantenir ben clars els seus dominis. Els anomenats cosmopolites haurien de propugnar el bilingüsime regalant genolleres, perquè així quan ens agenolléssim per mamar-los la polla -que és llur únic propòsit- estaríem més tovets: ja que xuclem, que sigui amb comoditats, no? Catalunya ha d'engegar a prendre pel cul el llenguatge políticament correcte perquè la correcció política és sempre un invent dels amos, dels guillotina. Una cosa és que ens guanyin per les armes, per dret de conquesta, i l'altra que acabem morint per imbècils. Segurament el nostre destí és desaparèixer i és més que probable que no tinguem futur. Però i què? Una llengua que ha donat Ausiàs March, Roís de Corella, Josep Pla, Baltasar Porcel, Valentí Puig o Enric Sòria no es mereix morir d'estupidesa. Si hem de deixar d'existir, que sigui per culpa de qualsevol altra cosa. Però pel puto bilingüisme, no, per favor. Que als nostres néts, encara que sigui en anglès, puguem explicar-los un final més honrós.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hola, capitan,lastima por lo de capitan trueno, pués soy nacionalista, del otro tipo, catalán a tope, y me ha gustado el Capitan Trueno y el Jabato desde muy joven, me parece un grand cómic ,para ensuciarlo de esta manera,
confundiendo al personal con tus diarreicas ideas. Estamos en un país libre aunque no te lo parezca, otra cosa és que no encuentres a tanta gente como quisieras que piensen como tú, afortunadamente. Pero sabes lo que más me gusta........... que el mio sea el único comentario que recibirás